Sigrun Hardardottir
 
 

Nu officielt pensionist efter et livsforløb præget af forandring, udvikling og stræben efter syntese, nyder jeg at være flyttet i naturskønne omgivelser på Vestsjælland.

Sygdom har sat sit præg, så jeg tager livet med ro.


Ikke desto mindre leder jeg efter mulighed for at danne en gruppe til at øve lydhealing, og deltager i Skælskørgruppen med hvem jeg udstiller mine malerier. Jeg vil gerne deltage i eller lede en meditationsgruppe.

 
Hvem er jeg?
Jeg har været en erfaren projektleder eller rådgiver for små og mellemstore organisationer.Jeg har skabt og afholdt kurser i voksenpædagogik og i samarbejde, samt biografikurser og selverkendelsesforløb.
Jeg har været leder adskillige gange under min lange og blandede karriere. 

Jeg har uddannet mig som lærer, coach, organisationsudviklings konsulent, personlig udviklings konsulent, coach, kursusleder og voksenpædagog....blandt andet!

Jeg er uddannet lydhealer.
Jeg formidler information om Young Living æteriske olier.

I denne livsperiode søger jeg efter roen i meditation, toning, sang og maling, gerne sammen med andre.e-mail:hardardottirsigrun@gmail.commailto:hardardottirsigrun@gmail.comshapeimage_2_link_0

Nyudsprungne lærere og pædagoger efter 3,5 års uddannelse i Rudolf Steiner eller Waldorf pædagogik. Blot ét af mange projekter, jeg har ledet i gennem årene.